Selecteer een pagina

Bouwe Doeven

Na mijn studie Werktuigbouwkunde aan de TU in Enschede vond ik mijn eerste baan bij Philips in Eindhoven in de optimalisatie van persgereedschap voor TV beeldbuizen en de begeleiding van de proefpersingen van de Flat Square beeldbuizen. Na 2 jaar kreeg ik de gelegenheid Productiemanager te worden in de Speciaal glasfabriek in Winschoten. Om door te kunnen groeien in leidinggevende functies heb ik in die tijd een MBA gedaan bij TSM.

Tijdens de MBA kwam het aanbod om bedrijfsleider te worden bij LPF Flexible Packaging in Leeuwarden. Na 5 jaar in die rol werd ik Plantmanager bij Leopack in Franeker, producent van Moulded Fibre verpakkingen. Toen hier een verschil van inzicht over de te volgen koers ontstond heb ik besloten voor mezelf te beginnen als adviseur en interim-manager.

In deze rollen heb ik sinds 1999 vele opdrachten uitgevoerd en als mentor meerdere startende ondernemers begeleid. Ook ben ik actief als coach voor mensen in leidinggevende rollen en sparringpartner voor directeuren.

De meeste klanten komen uit de maakindustrie met een accent in voedingsmidddelen en verpakkingen.

Wilt u kennis maken? Bel gerust voor een afspraak.

Klanten & referenties

Aanbevelingen

Bouwe heeft uitstekend werk gedaan voor ons. Als projectleider is hij erin gelaagd een team van technische onderhoudsexperts te motiveren om kritisch naar hun eigen prestatie en kosten te kijken. vervolgens heeft hij hen geholpen wegen te vinden om kosten te besparen en de onderhoudsorganisatie te verbeteren.

Jeroen Crouzen

Manufacturing Development Manager, Grolsch

Bouwe is een doelgerichte, prettige leidinggevende. Humorvol coachend, maar strak indien noodzakelijk. Door zijn deskundigheid en groot verantwoordelijkheidsgevoel, kan elke klus in zijn handen uitgroeien tot een succes.

Wessel Breukelaar

Manager Maintenance, Cloetta

Bouwe is een zeer ervaren manager die erg sterk is in complexe uitdagingen in productiebedrijven of technische omgevingen. Door zijn mensgerichte " no-nonsens" stijl van leidinggeven is hij zeer succesvol in het creëren van focus en samenwerking. 

Martin Hoeve

Managing Partner, Oopen BV

Wilt u een afspraak maken?

Kom in contact

Hoe helpt BDC?

Bekijk werkzaamheden