Selecteer een pagina

Bouwe Doeven

Na mijn studie Werktuigbouwkunde aan de TU in Enschede heb ik 15 jaar gewerkt in diverse leidinggevende rollen bij 3 verschillende productiebedrijven. In die tijd heb ik ook een MBA gedaan bij TSM.

In 1999 heb ik besloten voor mezelf te beginnen als interim-manager en adviseur.

In deze rollen heb ik inmiddels vele interim-opdrachten uitgevoerd en als mentor meerdere startende ondernemers begeleid. Ook ben ik actief als coach voor mensen in leidinggevende rollen en sparringpartner voor directeuren.

De meeste klanten komen uit de maakindustrie met een accent in voedingsmiddelen en verpakkingen. Zie ook mijn linkedin profiel

Wilt u kennis maken? Bel gerust voor een afspraak.

Klanten & referenties

Aanbevelingen

Bouwe heeft uitstekend werk gedaan voor ons. Als projectleider is hij erin gelaagd een team van technische onderhoudsexperts te motiveren om kritisch naar hun eigen prestatie en kosten te kijken. vervolgens heeft hij hen geholpen wegen te vinden om kosten te besparen en de onderhoudsorganisatie te verbeteren.

Jeroen Crouzen

Manufacturing Development Manager, Grolsch

Bouwe is een doelgerichte, prettige leidinggevende. Humorvol coachend, maar strak indien noodzakelijk. Door zijn deskundigheid en groot verantwoordelijkheidsgevoel, kan elke klus in zijn handen uitgroeien tot een succes.

Wessel Breukelaar

Manager Maintenance, Cloetta

Bouwe is een zeer ervaren manager die erg sterk is in complexe uitdagingen in productiebedrijven of technische omgevingen. Door zijn mensgerichte " no-nonsens" stijl van leidinggeven is hij zeer succesvol in het creëren van focus en samenwerking. 

Martin Hoeve

Managing Partner, Oopen BV

Wilt u een afspraak maken?

Kom in contact

Hoe helpt BDC?

Bekijk werkzaamheden